Manunggal Kaume Wong Cilik

ADSENSE HERE!
Wong cilik nasibpe koyo benthik di ontang antingne ngetan ngulon ngalor ngidul ra karu-karuan ,ayo podo Manunggal Kaume Wong Cilik,ora popo dadi wong cilik sing penting ora cilik aklak'e lan martabate.ajining diri gumantung ono ing lati,ajining rogo gumantung ono busono,sopo siro sopo ingsun ,,
  • Ajining diri ono ing lati  ,:omong sak kecap rong kecap kudhu ati-ati
  • ajine rogo ono busono ,:koyo  ngopo rogo iki yen ora nganggo busono ,,ndah ademe   
  • sopo siro sopo ingsun..:sopo kowe lan sopo aku,
ADSENSE HERE!

No comments:

Post a Comment

Copyright © Wong Cilik. All rights reserved. Template by CB