Home » » Pantun Lucu dan Gokil bahasa Jawa

Pantun Lucu dan Gokil bahasa Jawa

Pantun Lucu dan Gokil bahasa JawaPantun Lucu dan Gokil bahasa Jawa - sekedarhiburan untuk pelepas galau, lempar kata yang di balas dengan sedikit kata penuh humor dan canda tawa, di jamin anda pasti mesem nyengir sedikit  setelah baca Pantun Lucu dan Gokil bahasa Jawa.

Tuku sate lodeh, dipangan karo tempe akeh
Pede yo oleh, nanging yo ojo karo ndobleh

Pitik jago ra duwe cucuk
Golek bojo kok mung modhal manuk

Entut mambu marahi ribut
Kadung mlebu nanggung yen arep ndudud

Budal ngetan tuku boto, ora lali tuku kloso
Golek bojo sing iso dijak urip soro, sakwayah2 iso dikon nyithak boto

Jajan sekoteng no prapatan karang ayu
Opo artine gantheng nek ora payu-payu

Walang kekek nemplok neng pager
Lanangan tuek kok diuber-uber

Suwe ora jamu, jamu godhong suket
Suwe ora nyawang rupamu, nyawang pisan malah mumet

Klambi biru nang nduwur klasa
Yen bapak ibumu ra setuju, aku isa apa?

Ono badak ditumpak’i lowo
Ilatku cendak tapi manukku dowo

Wajik klethik gulo jowo
Yen ra kuat ojo ngoyo

Ono londo ajar basa jawa
Entuk pacar jebul bekas germo

Pantun Lucu dan Gokil bahasa Jawa - demikian kiranya ulaan Pantun Lucu dan Gokil bahasa Jawa semoga anda bisa mesem sedikit.Pantun Lucu dan Gokil bahasa Jawa


0 comments:

Post a Comment

Popular Posts