Home » » blog sing ora tau tak urusi

blog sing ora tau tak urusi

blog sing siji iki pancen wes suwe banget ora tak urusi ,,jan ora tak gagas babar pisan yen blog sing siji iki padahal blogku sing paling disek dewe aku duweni blog utowo latihan ngeblog yo ono blog iki wong cilik ...ora sugeh bondo ananging sugih roso ...sak bejo bejane wong urip isih bejo wong sing eling lan waspodo bejik ketitik olo ketoro,,,sopo siro soipo ingsun...


0 comments:

Post a Comment

Popular Posts